TEAM FEARLESS

Hvorfor trenger verden Fearless Streetwear? 

 


 


 

" Noen butikker er opptatt av å dele klærna inn i gutteklær og jenteklær. De fleste forbrukerne altså vi, lærerne våre, foreldrene våre og vennene våre godtar dette nærmest "automatisk" , og stiller sjelden kritiske spørsmål til denne inndelingen. For meg har det vært annerledes. Da jeg følte meg mest vel i det butikkene kalte gutteklær, ble min neste "identitet" guttejente, og samfunnet slo seg til ro med det. Da falt brikkene på plass for de fleste. Jeg forstår begrepet sett utifra hvordan samfunnet er satt sammen og hvordan forventningene er bygd opp, men samtidig er dette ekstremt generaliserende. La folk få gå med klær de liker, uten å måtte kjønsbestemme det. Da jeg måtte gå med badedrakt med skjørt på sluttet jeg på turn. Jeg følte meg ikke hjemme i det som ble forventet, og når barn opplever dette kan tanken " Er det noe galt med meg?" dukke opp. De senere år har sitatet til Margaret Mead brent seg fast i hjernen min: Du er helt unik- akkurat som alle andre! Fearless Streetwear jobber for en slik tankegang i samfunnet. Derfor lager vi plagg som kalles unisexy, og som passer godt enten du er jente, gutt, guttejente, jentejente, guttejentegutt, eller hva p.... Samfunnet måtte kalle deg. Du er deg. Og du er velkommen!"   - Anja Hammerseng- Edin

 

Anja Hammerseng- Edin har samlet sitt drømmeteam til konseptutvikling, faglig kompetanse og brennende engasjemnet. Gå til www.teamfearless.no for å lese mer om disse menneskene. 

Vi vil ha et samfunn der menneskene er den beste utgaven av seg selv. Der inspirasjon, utvikling og fellesskap står sterkt. Derfor er mental styrketrening hovedfokuset til Team Fearless. 

 


 

Dette gjør seg synlig i:

Symboler i Fearless Streetwear.

Fearless bok 

Fearless foredrag, kick off og samlinger.

Fearless låta "I AM FEARLESS", av TEAM FEARLESS ft. MARIE LERKENDAL og ALX som nå er ute på spotify og iTunes